Autor Subiect: Conta liberala - Registru Inventar/Imobilizari/Jurnal Cumparare TVA la incasare  (Citit de 6029 ori)

adrianp

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Am urmatoarele probleme :

1. Va rog sa-mi spuneti daca Ciel V7 Conta Liberala va dezvolta modul de imobilizari si Registrul Inventar.
Fata de programul anterior (pentru care nu se mai acorda asistenta/actualizari), au disparut Imobilizarile, Registru Inventar, Fisa de Operatiuni Diverse. Cum se poate tine evidenta obiectelor de inventar/imobilizarilor/ cheltuielile cu imobilizarile, in acest program ? daca nu apar acestea .... sa achizitionam alt soft financiar-contabil ?

2. Am importat inregistrarile din programul vechi fara erori.... dar la listarea Registrului Jurnal de Incasari si Plati, in loc de tranzactiile efectuate (ex: plata salariilor pe fiecare salariat si comisioanele bancare), imi apare suma totala de pe NDS-ul respectiv si in explicatie apare:  plata catre salariatul X .
In vechiul program imi apareau toate tranzactiile pe fiecare post introdus (cu explicatia aferenta) indiferent daca acestea erau introduse pe un singur NDS . Ce trebuie sa fac pentru ca programul sa listeze corect RJIP?

3. Dupa importul  din program-ul vechi .... fara erori (cel putin acesta a fost mesajul...) in Jurnalul de cumparari- TVA la incasare, imi apar  diverse facturi (chiar daca sunt achitate, cu note de TVA la incasare) in jurnal .
Ce am agresit, in aplicatie veche nu imi apareau, dar la import .....?

Sper sa imi raspundeti la aceste mesaj.... intr-un mod constructiv, nu sa astept 2 zile, sa ma puneti sa fac import la modulul de imobilizari (fara rezultat), si dupa a doua conexiunea remote ... sa-mi spuneti, ca nu aveti dezvoltat modulul de imobilizari pentru Contabilitate Liberala V7... .

Pentru departamentul suport tehnic: Nu ai cum sa adaugi un modul in aplicatie, daca acest modul nu a fost dezvoltat de catre departamentul programare (nu exista)...

 
Multumesc,
Adrian Penu

madalina.toader

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
Buna ziua,

Pentru a beneficia de modulul de Imobilizari trebuie sa aveti V7 varianta Standard sau Pro deoarece pe Liberala V7 nu se vor mai implementa. Iar pentru celelalte situatii aplicatia V7 este diferita de VB drept urmare sunt diferite si afisarile rapoartelor si continutul acestora.

O zi buna!